L'hora de Duran i Piqué

La divisió en la majoria de partits catalans, excepte en el PSC i IC-V, és tal que, en aquests moments, tot sembla possible. Als problemes entre Mas i Duran per una banda, i en Carod i en Puigcercós de l'altra, (i això per no parlar de la crisi a Ciutadans), s'hi afegeix ara la crisi al PP. Josep Piqué abandona després de ser desautoritzat, un cop més, no només per la direcció "nacional", sinó per bona part de la seva executiva.

Què farà ara en Piqué? Diu que deixa la política, però estic convençut que en Duran Lleida no deixarà passar l'oportunitat de fer-li una proposta. No crec que tinguin el coratge suficient, però us imagineu una candidatura al Congrés dels Diputats encapçalada pel tàndem Duran-Piqué? Una candidatura feta en base a Unió Democràtica i als defenestrats del PP de Catalunya que competiria directament amb Convergència i el PP? Seria una gran oportunitat per a reconstruir un nou centre-dreta catalanista no sobiranista.

És política-ficció, ho sé, però només de pensar-hi... vaja, que la cosa està molt i molt interessant. I encara ens queden moltes coses per veure d'aquí a unes eleccions generals que, com insisteix en Juliana, es decidiran a Catalunya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Rescat? Pacte fiscal? Parlem de números!

La ciutat és la gent (que hi viu, que hi treballa, que hi estudia...)

El Parlament i la llengua dels catalans