diumenge, de juliol 29, 2007

Vacances...

He passat el juliol sense escriure, si bé hi havia força coses a dir. En tornar de vacances en parlarem. Parlarem de l'habitatge i d'unes hipoteques que no paren de pujar (i ja es comencen a embargar pisos... o, com a mínim, a taxar-los per poder-los embargar després...). Si seguim així els pisos de lloguer que s'han de fer no seran només per aquells que no poden accedir a un habitatge sinó pels que l'han perdut, quan la hipoteca ha passat de 1000 a 1.300 o 1.400, i no poden seguir pagant...

Parlarem també d'immigració, d'identitat i de pluralisme religiós, i d'aquestes mesquites que s'han de fer i ningú no sap on... algun dia haurem d'explicar que en la nostra societat d'avui hi han d'haver petits temples musulmans i evangelistes a molts barris de la mateixa manera que avui cada barri té el seu temple catòlic. I haurem de parlar de com construïm una nova identitat compartida, una nova identitat-pr0jecte.

I, finalment, haurem de parlar del nostre projecte, dels nostres valors, del futur del socialisme a casa nostra, com en parlen els socialistes dels altres països europeus, com podeu veure en el darrer butlletí de la fundació.

Molta feina a fer a partir del setembre. Però, de moment, toquen vacances.