dimarts, de juliol 11, 2006

El repte de Montilla

Avui El Periódico publica un editorial on es lloa el repte d'Artur Mas als altres partits: que governi qui obtingui més escons. Doncs bé, em sembla que la resposta per part nostra és ben clara: Montilla s'hauria de comprometre a no governar sinó treu més vots que Mas.

Sabem que serà difícil treure més escons -no impossible- però sabem del cert que treure més vots és al nostre abast. Doncs bé, forcem la màquina. Hem de posar en marxa l'efecte "bola de neu" per tal d'arrossegar tots els votants d'esquerres que no volen ni imaginar-se Artur Mas com a president. I els hem d'oferir la possibilitat de guanyar-lo per vots. Això és el que va fer Zapatero a les darreres eleccions generals, comprometent-se a no governar sinó treia més vots que el PP. I va guanyar, deixant IU sota mínims. Nosaltres podem jugar al vot útil d'esquerres, però només si plantegem el repte de treure més vots que CIU.

Aquest és el repte de José Montilla i de tot el PSC.

4 comentaris:

margue1978 ha dit...

Yo solo se que lo tenemos muy difícil. Pero tengo la esperanza que ganaremos las elecciones otra vez.
Es un gran reto, pero como socialista, se que daremos el 100 por 100 de todos nosotros para que Catalunya sea socialista.

Pedro ha dit...

Està clar que us faria il.lusió canviar el nom de "Parlament de Catalunya" pel de "Parlament de Barcelona".

Toni Tió ha dit...

I no serà que el que cal és tractar d'evitar la calculadora i treballar per aconseguir el vot de les persones que no s'han aixecat mai del sofà un diumenge d'eleccions a Catalunya? Blog molt interessant. :-) Felicitats!

Anònim ha dit...

Ser d´esquerres i monarquic es dificil