Per a un nou impuls del socialisme català

Avui s'ha presentat en roda de premsa, després d'haver-se aprovat dissabte al Consell Nacional, el document "Per un nou impuls del socialisme català", impulsat per en Miquel Iceta, a partir del decàleg de propostes presentat al mes de febrer. Aquest document ha estat elaborat en gran part pel Grup de Reflexió Socialista (GRS) de la Fundació Rafael Campalans, impulsat pel propi Miquel Iceta ja fa més d'un any i que ha treballat en aquest document des del passat mes de juliol.

Ara s'obre un espai de debat a la web http://www.onzecongrespsc.cat/ en el que hi podeu contribuir. Però des d'aquí m'agradaria agrair la participació de tots aquells que han fet les seves aportacions i han contribuït al debat en les reunions del GRS de la Campalans:

Paco Aranda, Oriol Bartomeus, Meritxell Batet, Jaume Collboni, David Escudé, Víctor Francos, Sara Jaurrieta, Rocío Martínez-Sampere, Eulàlia Mas, Raúl Moreno, Xavi Paz, Ferran Pedret, Carles Prieto, Marcel Prunera, Carles Rivera, Joan Rodríguez, Àlex Sàez, Francesc Vallès, i Marcos Vidal.

Ara cal seguir treballant de cara al proper congrés per tal de construir el que dissabte al Consell Nacional vam anomenar "la socialdemocràcia catalana". Un partit d'àmplies fronteres capaç d'explicar a la societat, com deia en Miquel Iceta, cap a on anem, quins són els problemes que tenim, quins podem resoldre i quins encara no podem.

I per a fer-ho, hem de "sortir de l'armari", és a dir, pregonar sense embuts el que som i el que volem ser: el gran partit del centre-esquerra catalanista, plural i sense complexos identitaris.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Rescat? Pacte fiscal? Parlem de números!

La ciutat és la gent (que hi viu, que hi treballa, que hi estudia...)

El Parlament i la llengua dels catalans